FIN MVA Upwards Camilla vetokoirana

10 v - seniorina vetokeikalla

Työnkuva: mm. nuorempien vetokoirien käytännön konsultointia ja toimiminen rapsutuskoirana

Camilla nautti rapsutuksista ja huomiosta silityskoirana vetokeikalla v. 2010. Ja matkusti Väinö-pojan kyydissä makkarakojulle. Kyllä kai sitä jo tässä iässä saa ollakin kyydissä vaihteeksi jo itsekin? Vetovuorossa Väinö-poika (John Wayne). Camilla kyydissä, Väinö vetää. Käytiin makkarakojulla... (Nam)

Tunturissa 9-vuotiaana

Camilla ja Gilda vetoparina Kätkätunturin jyrkässä nousussa 9 v Camilla (vas.) Kätkätunturin laella 2008 pentujensa Gildan ja John Waynen kanssa 2008. Kätkätunturin laavulle saapuminen. Camilla-mamma (kesk.) pentuineen aarnimetsätaipaleella Kumputunturille noustessa. Veteraani-mamma lepäilee näppärästi lämpimällä penkillä Kumputunturin kodalla 2008. Camilla valmiina jatkamaan taas matkaa. Vanha Camilla-konkari (takana) jo tietää miten pysähtyessä narua ei sotketa, parina Gilda. Kumputunturin laen majan lämmössä lepopaikat olivat kortilla. Kumputunturin laella Camilla (keskellä) pentujensa John Wayne (vas.) ja Gilda (oik.) kanssa 2008. Liukkaalla polulla laskeutumisessa koirien on hyvä osata myös "seuraa takana"-komento. Gilda ja Camilla takana. Camilla-luottopakki talutusparivapaana.

Valjakkokoirana hiihdossa

  Camilla on ykkönen aloittelijan vetokoirana Camilla on johdattanut monet koirat vetohommien saloihin. Johtokoiralta vaaditaan kanttia - kaikista ei tule koskaan sellaista.
Camilla ja oppilas Judithin ensi askeleet valjakossa. Veteraani-mamman oppilaana john Wayne eli Väinö-poika 2008.
Camilla on ollut oiva opettaja monelle aloittelevalle ihmiselle ja koiralle.

"Rollaattorin" moottorina

Rollaattorille kyytiä

Hevosena tai porona

  pulkkakuskina v. 2006 Joulupukin porona (Gilda oli tonttuna)

Camilla home