B-pennut 13 v ja C-pennut 11 v - synttäreillä

B-pennut 13 v paikalla 5.3.2011: Black Honey "Kitty" ja Black Liqueur "Lilli"

Reipas 13 v -päivänsankari Lilli saapui latua pitkin juhliin. Tervetulleksi toivottamassa oli Siskopuoli Chiquita eli Hertta. Black Honey eli "Kitty" ja Black Liqueur eli "Lilli" 13 v synttäreitä juhlimassa. 13 v Kitty harmaahapsi

Keltaisilta sisaruksilta kuulumisia: Veljet Brokmill Cream eli "Winston" ja Bobby Mac Cream eli "Eppu" lähettivät myös terveisiä, vaikkeivät päässeet juhliin.
Sisko Blond Creamin eli "Nellin" väeltä tuli suru-uutisia: Nelli nukutettiin tammikuussa sairauden murtamana 12 v 10 kk ikäisenä.
Kadonnut (ei tavoitettu)/Wanted: Musta sisko Black Amber eli "Sanni".

C-pennut 11 v 3 kk paikalla: Ch Camel Boots "Charlie", Chiquita "Hertta"ja Ch Camilla sekä Cool And Cute "Kalle"

Charlie, Hertta ja Camilla Charlie, Hertta ja Camilla Kalle

Capri-sisko lähetti terveisiä sukulaisille Itä-Suomesta: ehkä ensi kesänä nähdään. 

Sankarit synttärikakulla

Kakut jaettu, joko saa ottaa? "Ole hyvä" taisi kuulua vain narttujen korviin. - Charlie (vas.)  ihmeissään, joko lupa tuli?
Vasemmalta: Charlie, Gilda, Camilla, Lilli, Kitty ja Hertta.

Lillillä palvelu pelaa. "Kakku" (maksalaatikkoa prinssinnakilla) osoittautui sitkeäksi palaksi, nautintoa kesti ja kesti...

Veteraanien seurustelua

C-pennut tervehtivät, siitä onkin aikaa, kun viimeksi tavattiin. Camilla ja Kalle kuvan keskellä. Gilda (vas.) oli juhlien kuopus, 7 v. Kalle ihmeissään narttujen määrästä, onneksi velipoika Charliekin oli paikalla, vaikka Charlieta kiinnosti vain yksi narttu: Kitty.

Harvemmin nähty tuttavuus, Cool And Cute eli Kalle, joutui tarkempaan syyniin. Juhlien kuopus oli 7 v Gilda (se ainut ruskea).

Kevyitä seuraleikkejä älyleluilla

Charlie ja vetopöllin namipiilot. Gilda tunki nenänsä joka rakoon, jos vain silmä vältti. Lillin äly&kokemus riitti vaikeampienkin tehtävien ratkaisuun. Haasteharkko ei ollut kaikille haastava. Camilla namijemman kimpussa.

Uusien temppujen opettelua

Kalle demonstraatiokoirana. Ehdollistaminen menossa: naks ja namu (tippuu kuppiin). Luopumisharjoitus. Ehkä otan, ehkä en. - Eli kun en ota, niin saan. Palkan saanti työstä: Kosketus kirsulla palloon > naks > namu.

Loppuverryttely

Päivänsankareista toinen saateltiin kotiin hiihtämällä. Lähtökuopissa virkeät vanhukset Chiquita "Hertta" 11 v ja Black Liqueur "Lilli" 13 v.

 Etualalla Hertta 11 v 3 kk, taustalla Lilli 13 v. Sangen vetreä Lilli 13 v. Saattojoukkojen lämmittelykierrokset. Lillin askel vetää - vieläkin! Lilli valmiina lähtöön. Lilli johtaa letkaa, niin kuin yleensä. Hertta ja Gilda hölkkäävät peesissä. Väinö-poika sai toimia kuvaajan vetokoirana.

Kiitoksia kaikille juhlijoille!